Den 24. juli åbner Brejning Bageri dørene. Ferietravlhed hos håndværkerne udskyder åbningen en uge.
Brejning: De er i fuld gang med sæbe, vand og gode idéer.
Men Brejning Bageri er endnu ikke klar til åbning. Det sker tirsdag den 24. juli.
- Vi havde planlagt, at vi skulle åbne den 17. juli, men på grund af travlhed og ferie hos de håndværkere, som skal sørge for, at alt er klar fra start, må vi udskyde åbningen. Det er vi kede af, men sådan er det, og vi vil helst være helt færdig end halvfærdig, når vi åbner, siger Bettina Larsen, der er den ene af indehaverne.
Den anden er hendes mand, Jan Lars, der er bager, og som er manden, der kommer til at forme de mange brød og kager.
- Vi skal have installeret en ny ovn, og det tager desværre længere tid end planlagt. Men den 24. juli er vi klar med duften af brød og kaffe. Vi glæder os meget til at åbne, siger han.